Vitale organisaties zijn continue in ontwikkeling en blijven mede daardoor gezond. Ze blinken uit in ondernemerschap, personeelontwikkeling, productontwikkeling, structuurontwikkeling en omgevingsbeinvloeding. Vitale organisaties onderscheiden zich van gezonde organisaties doordat zij niet alleen herhalen "wat ze elke dag doen", maar werkwijzen continu verbeteren en vernieuwen. Hierdoor kunnen ZE beter tegen "zwaar weer" en maken optimaal gebruik van de kansen die zich voordoen. Dat is waar Platform O voor gaat. "Wij helpen u het verschil maken".

woensdag 15 oktober 2014

OVER GEZONDE BEDRIJVEN BETER MAKEN

SAMENWERKING PLATFORM O, SALESBOOSTCOMPANY EN HIGH-PERFORMANCE@WORK EEN FEIT


Con van Meer van Platform O, Emile Gabriël en Johan Bertens van SalesBoostCompany en Henny Pauwels van High-Performance@Work hebben de intentie uitgesproken voor een verregaande samenwerking. Daarvoor is op 1 oktober een intentieverklaring getekend waarmee de basis wordt gelegd voor één aanpak, voor het vitaliseren en boosten van organisaties met direct klantcontact waarvan het resultaat achterblijft, die willen doorgroeien of aan de vooravond staan van een cultuurverandering.


Zittend: v.l.n.r. Emile Gabriël, Con van Meer, Henny Pauwels - Staand: Henk van Dongen, Johan Bertens, Ferry van der Vliet


Platform O, SalesBoostCompany en High-Performance@Work zijn experts in verander-methodes die complementair aan elkaar zijn. Samen vertegenwoordigen de drie organisaties bijna 25 professionals, waarvan de meeste met boardroomervaring op het gebied van cultuurverandering, change management, transities, gedrags- en vaardigheids-trainingen, assesments en management games.

Alle drie de bedrijven richten zich op thema’s die in Nederland en internationaal van belang zijn voor de ontwikkeling en positionering van het bedrijfsleven:
Platform O is al jaren bewezen succesvol in strategische vernieuwing, organisatie-ontwikkeling en business development.
SalesBoostCompany is de vinder en eigenaar van TalentBoard. De SalesBoost-Talentboard is een uniek platform waar ontwikkeling, en totale transitie, vanuit vier perspectieven wordt geborgd. Het borgen van alle gedane inspanningen is een belangrijke voorwaarde om rendement meetbaar en zichtbaar te maken.
High-Performance@Work - HPAW zorgt voor een 'uitgebalanceerde organisatie' die strategische ambities en bedrijfseconomische doelstellingen koppelt aan de benodigde talenten en prestaties.

In het afgelopen jaar zijn Platform O, SalesBoostCompany en High-Performance@Work vaker met elkaar opgetrokken. “Deze samenwerking werd door alle organisaties als zeer positief ervaren”: aldus Con van Meer van Platform O. “Tijd dus voor een volgende stap”.

Voor meer informatie:
Con van Meer - Platform O

M +31652427446

Geen opmerkingen:

Een reactie posten