Vitale organisaties zijn continue in ontwikkeling en blijven mede daardoor gezond. Ze blinken uit in ondernemerschap, personeelontwikkeling, productontwikkeling, structuurontwikkeling en omgevingsbeinvloeding. Vitale organisaties onderscheiden zich van gezonde organisaties doordat zij niet alleen herhalen "wat ze elke dag doen", maar werkwijzen continu verbeteren en vernieuwen. Hierdoor kunnen ZE beter tegen "zwaar weer" en maken optimaal gebruik van de kansen die zich voordoen. Dat is waar Platform O voor gaat. "Wij helpen u het verschil maken".

woensdag 16 oktober 2013

HOE ONDERNEMERS TWEE MILJARD EURO PER JAAR KUNNEN BESPAREN

Stress is de grote sloper voor ondernemers. Dertien procent van de Nederlandse werknemers heeft burn-out klachten. Dit komt neer op een totaal van 900.000 mensen. Jaarlijks blijven 150 a 300 duizend werknemers ziek thuis vanwege stress. De kosten van deze werkstress zijn vier miljard euro per jaar. Jaarlijks belanden een kleine achtduizend werknemers in het ziekenhuis met hart- en vaatziekten ten gevolge van stress op het werk. Hiervan sterven vierhonderd medewerkers en plegen er tweehonderd zelfmoord.
Hoe u dit kunt voorkomen?
Belangrijk is om de competenties van werknemers in beeld te krijgen. Kijk kritisch naar uw werknemers; bij welk soort werk presteren ze goed? En welk werk doen zij graag? Met dit gegeven kunt u als werkgever al een hoop ellende voorkomen.
 
Met behulp van een HPA (High Performance Analyse) heeft u snel een duidelijk beeld van de competenties van uw werknemers.

Als ondernemers er nu mee aan de slag gaan is in 2014 de eerste twee miljard besparing al bereikt. Meer weten bel ons even op +31.(0)6.52.42.74.46 of mail ons info@platformo.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten