Vitale organisaties zijn continue in ontwikkeling en blijven mede daardoor gezond. Ze blinken uit in ondernemerschap, personeelontwikkeling, productontwikkeling, structuurontwikkeling en omgevingsbeinvloeding. Vitale organisaties onderscheiden zich van gezonde organisaties doordat zij niet alleen herhalen "wat ze elke dag doen", maar werkwijzen continu verbeteren en vernieuwen. Hierdoor kunnen ZE beter tegen "zwaar weer" en maken optimaal gebruik van de kansen die zich voordoen. Dat is waar Platform O voor gaat. "Wij helpen u het verschil maken".

woensdag 21 september 2011

"AIM FOR EXCELLENCE": SAMEN HET VERSCHIL MAKEN.

Elk jaar zijn het maar een paar bedrijven die de weg naar de absolute top maken. Waarom en wat doen zij anders om een snelle en structurele groei te realiseren?

Snelle groeiers zien hun winst minimum met 60% toenemen over een periode van drie jaar. Slechts 18,8% van de Nederlandse bedrijven behoren tot die topklasse van snelle groeiers. Wij doen het een stuk beter dan bijvoorbeeld Japan (12,4%) maar we staan ver in de schaduw in vergelijking met de Verenigde Staten (37,6%).  

U vraagt zich natuurlijk dagelijks af waarom uw bedrijf nog niet uitblinkt? Uiteindelijk komt het allemaal neer op het HOE & WAT. Hoe kunt u die doorbraak forceren en wat is de juiste commerciële aanpak om die benodigde doorbraak te forceren? Vaak ligt het antwoord bij u zelf maar met name bij uw medewerkers.

Platform O helpt u met het "AIM for Excellence" programma om groei en zo blijvend succes te creëren. AIM staat voor drie belangrijke pijlers: Attitude, Insight en Management. Je richten op de kern van de zaak, groot leren denken en de crisis omarmen, open staan voor veranderingen en vooral, niet opgeven. Dat zijn de "AIM" succesfactoren voor het streven naar uitmuntendheid.  En dit is het werkgebied van Platform O. Daar ligt onze bewezen expertise en passie.

Wij stellen de juiste vragen. Wij stellen vaste denkpatronen ter discussie. Samen met uw medewerkers onderkennen wij de marktmogelijkheden zowel intern als extern, onderscheiden oorzaak en gevolg en acteren overeenkomstig. Hoe strategisch is het management als het gaat om toekomstvisie, het onderkennen van trends, het hebben van focus, of het durven nemen van risico's?  Zijn uw medewerkers veranderingsbereid en durven zij het gezamenlijke belang te stellen boven het eigen belang? Hoe gedreven en proactief zijn zij? Hoe klantgericht is uw organisatie, denkt en handelt deze ook in het belang van de klant.

Wie zaait zal oogsten. Zo geven wij uw inzicht, helpen wij u te acteren, te ontwikkelen, te bouwen en vervolgens te groeien. Het pad naar groei is lang, met de nodige ups en downs, maar het resultaat is er ook naar. Platform O ondersteunt u in dit transformatieproces en brengt uw organisatie stap voor stap naar een hoger niveau.

Klaar om te groeien, bel ons voor een 3D SCAN en wij laten u zien wat PLATFORM O voor u kan betekenen.

3D SCAN©, The Image Game©, High Performance@Work© zijn onderdelen van het AIM for Excellence programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten