Vitale organisaties zijn continue in ontwikkeling en blijven mede daardoor gezond. Ze blinken uit in ondernemerschap, personeelontwikkeling, productontwikkeling, structuurontwikkeling en omgevingsbeinvloeding. Vitale organisaties onderscheiden zich van gezonde organisaties doordat zij niet alleen herhalen "wat ze elke dag doen", maar werkwijzen continu verbeteren en vernieuwen. Hierdoor kunnen ZE beter tegen "zwaar weer" en maken optimaal gebruik van de kansen die zich voordoen. Dat is waar Platform O voor gaat. "Wij helpen u het verschil maken".

dinsdag 24 mei 2011

WIE IS CON VAN MEER

Fotografie: Ad van den Beemt

Con van Meer is een ondernemer. Bedrijfskundige achtergrond met specialisatie (industriele) marketing. Con is onderzoekend, analytisch en adviserend. Waar nodig bepalend en sturend. Altijd resultaat gericht.

Maakt vaak het verschil. Werkt voor grote en kleinere bedrijven op directie en managementniveau. In zeer uiteenlopende  branches. Specialisatie is innovatief en vernieuwende aspecten inbrengen en tot uitvoer laten komen. Altijd op basis van plannen met strategische onderbouwing en meetbaar eindresultaat. Maar wel kort en krachtig opgezet.

Adviseerde o.a. Eukanuba, Hitachi, Schoonenberg, Everex, Makita, Intersafe-Groeneveld, Soda-Club, BCD Holding, Zilveren Kruis, Volmac/Gap-Gemini, Ciba-vision, Alkuplus, DRT, Olympus, VCK Reizen, Jaarbeurs, Bruynzeel, Melitta, GVR, NIMA en het EMC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten